Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Склад водно-сольових екстрактів кріоконсервованих фрагментів органів свиней

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Гальченко, С.Є.
dc.date.accessioned 2018-06-21T12:24:30Z
dc.date.available 2018-06-21T12:24:30Z
dc.date.issued 2004
dc.identifier.citation Склад водно-сольових екстрактів кріоконсервованих фрагментів органів свиней / С.Є. Гальченко // Проблемы криобиологии. — 2004. — № 4. — С. 72–78. — Бібліогр.: 15 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 0233-7673
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/139843
dc.description.abstract Визначено вплив режимів кріоконсервування фрагментів органів свиней і умов отримання екстрактів на їх склад. Встановлено, що при отриманні водно-сольових екстрактів вихід біологічно активних речовин в розчин з кріоконсервованих фрагментів органів більший, ніж з нативних. Вихід пептидів більший з фрагментів, кріоконсервованих у присутності ПЕО1500. Оптимальний строк інкубації 60 хв. uk_UA
dc.description.abstract Определено влияние режимов криоконсервирования фрагментов органов свиней и условий получения экстрактов на их состав. Установлено, что при получении водно-солевых экстрактов выход биологически активных веществ в раствор из криоконсервированных фрагментов больший, чем из нативных. Выход пептидов более высокий из фрагментов, криоконсервированных в присутствии ПЭО-1500. Оптимальный срок инкубирования 60 мин. uk_UA
dc.description.abstract The author studied the effect of cryopreservation regimes of pig organ fragments and the conditions of obtaining extracts on their composition. It was shown that during obtaining the water-saline extracts the release of biologically active substances into solution was higher in the case of crypreserved fragments than of native ones. The release of peptides was higher in the case of fragments cryopreserved with PEO-1500. The optimal time of incubation was 60 min. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Проблемы криобиологии и криомедицины
dc.subject Криоконсервирование биообъектов uk_UA
dc.title Склад водно-сольових екстрактів кріоконсервованих фрагментів органів свиней uk_UA
dc.title.alternative Composition of Aqueous-Saline Extracts of Cryopreserved Pig Organ Fragments uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 615.361.014.41


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис