Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Влияние пищевого препарата незаменимых жирных кислот на их содержание в сыворотке крови, печени и висцеральной жировой ткани крыс, получавших безжировой рацион

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Левицкий, А.П.
dc.contributor.author Ходаков, И.В.
dc.date.accessioned 2018-06-20T12:47:00Z
dc.date.available 2018-06-20T12:47:00Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Влияние пищевого препарата незаменимых жирных кислот на их содержание в сыворотке крови, печени и висцеральной жировой ткани крыс, получавших безжировой рацион / А.П. Левицкий, И.В. Ходаков // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2016. — № 1 (43). — С. 106-110. — Бібліогр.: 7 назв. — рос. uk_UA
dc.identifier.issn 1818-9385
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/139440
dc.description.abstract У крыс, получавших безжировой рацион (БЖР), обнаружены в печени и в сыворотке крови все полиненасыщенные жирные кислоты (ПНЖК). Ввод их в БЖР в количестве 2,0 % увеличивает содержание ПНЖК в печени и в сыворотке крови в 2-10 раз. Появляются они и в висцеральном жире. uk_UA
dc.description.abstract У щурів, які отримували безжировий раціон (БЖР) виявлено в печінці та в сироватці крові усі поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК). Введення їх в БЖР в кількості 2,0 % збільшує вміст ПНЖК в печінці і в сироватці крові в 2-10 разів. З’являються вони і в вісцеральному жирі. uk_UA
dc.description.abstract To determine the effect of the preparation of essential fatty acids on their content in serum, liver and visceral adipose tissue of rats receiving a fat-free diet (FFD). uk_UA
dc.language.iso ru uk_UA
dc.publisher Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Актуальні проблеми транспортної медицини
dc.subject Экспериментальные исследования uk_UA
dc.title Влияние пищевого препарата незаменимых жирных кислот на их содержание в сыворотке крови, печени и висцеральной жировой ткани крыс, получавших безжировой рацион uk_UA
dc.title.alternative Вплив харчового препарата незамінних жирних кислот на їх вміст в сироватці крові, печінці і у вісцеральній жировій тканині щурів, які отримували безжировий раціон uk_UA
dc.title.alternative Еffects of the food preparation essential fatty acids on their content in the serum, liver and visceral adipose tissue of rats treated with lean diet uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 612.397.23+577.16+613.2


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис