Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Левицкий, А.П. |
|
dc.contributor.author |
Ходаков, И.В. |
|
dc.date.accessioned |
2018-06-20T12:47:00Z |
|
dc.date.available |
2018-06-20T12:47:00Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.citation |
Влияние пищевого препарата незаменимых жирных кислот на их содержание в сыворотке крови, печени и висцеральной жировой ткани крыс, получавших безжировой рацион / А.П. Левицкий, И.В. Ходаков // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2016. — № 1 (43). — С. 106-110. — Бібліогр.: 7 назв. — рос. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1818-9385 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/139440 |
|
dc.description.abstract |
У крыс, получавших безжировой рацион (БЖР), обнаружены в печени и в сыворотке крови все полиненасыщенные жирные кислоты (ПНЖК). Ввод их в БЖР в количестве 2,0 % увеличивает содержание ПНЖК в печени и в сыворотке крови в 2-10 раз. Появляются они и в висцеральном жире. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У щурів, які отримували безжировий раціон (БЖР) виявлено в печінці та в сироватці крові усі поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК). Введення їх в БЖР в кількості 2,0 % збільшує вміст ПНЖК в печінці і в сироватці крові в 2-10 разів. З’являються вони і в вісцеральному жирі. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
To determine the effect of the preparation of essential fatty acids on their content in serum, liver and visceral adipose tissue of rats receiving a fat-free diet (FFD). |
uk_UA |
dc.language.iso |
ru |
uk_UA |
dc.publisher |
Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Актуальні проблеми транспортної медицини |
|
dc.subject |
Экспериментальные исследования |
uk_UA |
dc.title |
Влияние пищевого препарата незаменимых жирных кислот на их содержание в сыворотке крови, печени и висцеральной жировой ткани крыс, получавших безжировой рацион |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Вплив харчового препарата незамінних жирних кислот на їх вміст в сироватці крові, печінці і у вісцеральній жировій тканині щурів, які отримували безжировий раціон |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Еffects of the food preparation essential fatty acids on their content in the serum, liver and visceral adipose tissue of rats treated with lean diet |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
612.397.23+577.16+613.2 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті