Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Долінський, А.А.
dc.contributor.author Шаркова, Н.О.
dc.contributor.author Авдєєва, Л.Ю.
dc.contributor.author П'янкова, О.В.
dc.contributor.author Надточій, Н.І.
dc.contributor.author Зайцева, Н.Є.
dc.date.accessioned 2008-01-23T20:53:33Z
dc.date.available 2008-01-23T20:53:33Z
dc.date.issued 2007
dc.identifier.citation Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.В. П'янкова, Н.І. Надточій, Н.Є. Зайцева // Наука та інновації. — 2007. — Т. 3, № 2. — С. 48-50. — Бібліогр.: 5 назв. — укp. en_US
dc.identifier.other DOI: doi.org/10.15407/scin3.02.048
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138
dc.description.abstract Описано досвід розробки і впровадження нових технологій та обладнання для виробництва широкого асортименту функціональних продуктів на основі сої – продуктів нового покоління, які мають високу харчову і біологічну цінність та органолептичні показники. Продукти рекомендовано для використання в лікарнях, лікувально-профілактичних закладах, шкільних та дошкільних учбових закладах. en_US
dc.description.abstract Описан опыт разработки и внедрения новых технологий и оборудования для производства широкого ассортимента функциональных продуктов на основе сои – продуктов нового поколения, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность и органолептические показатели. Продукты рекомендованы к использованию в больницах, лечебно&профилактических учреждениях, в школьных и дошкольных учебных заведениях.
dc.description.abstract New technologies and facilities for production of wide range of functional soya&based products of high quality have been described. There are products of new generation which have high nutritive and biological value and organoleptic indices. The products are recommended for use in hospitals, preventive treatment clinics, schools and pre&school establishments.
dc.publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України en_US
dc.subject Спільні інноваційні проекти en_US
dc.title Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі en_US
dc.title.alternative Разработка и внедрение новых технологий производства отечественных функциональных продуктов на соевой основе
dc.title.alternative New Technologies for Production of Domestic Functional Soya-Based Products
dc.type Article en_US


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис