Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Effect of Melanin Isolated from Antarctic Yeasts on Preservation of Pig Livestock After Ablactation

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Chyizhanska, N.
dc.contributor.author Beregova, T.
dc.date.accessioned 2018-01-11T20:21:23Z
dc.date.available 2018-01-11T20:21:23Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.citation Effect of Melanin Isolated from Antarctic Yeasts on Preservation of Pig Livestock After Ablactation / N. Chyizhanska, T. Beregova // Український антарктичний журнал. — 2009. — № 8. — С. 382-385. — Бібліогр.: 9 назв. — англ. uk_UA
dc.identifier.issn 1727-7485
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/128583
dc.description.abstract Particularly high mortality rate among pigs observed after weaning. The main reason for this phenomenon is the stressful situation. One of the most promising way to prevent the consequences of stress at weaning and aimed to increase the overall resistance of the organism of piglets is the use of biologically active substances in diets. Our data and data of others on the anti-stress effect of melanin were basis for experiments on the use of melanin in the agricultural facilities that specialized in growing pigs. We found that the addition of melanin to piglets' diet during weaning completely abrogated their illness and mortality. uk_UA
dc.language.iso en uk_UA
dc.publisher Національний антарктичний науковий центр МОН України uk_UA
dc.relation.ispartof Український антарктичний журнал
dc.subject Біологічні дослідження uk_UA
dc.title Effect of Melanin Isolated from Antarctic Yeasts on Preservation of Pig Livestock After Ablactation uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.identifier.udc 612.015.4:612.39 (1-923.3)


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис