Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Моргун, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Рибалка, О.І. |
|
dc.date.accessioned |
2017-07-01T17:07:32Z |
|
dc.date.available |
2017-07-01T17:07:32Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Стратегія генетичного поліпшення зернових злаків з метою забезпечення продовольчої безпеки, лікувально-профілактичного харчування та потреб переробної промисловості / В.В. Моргун, О.І. Рибалка // Вісник Національної академії наук України. — 2017. — № 3. — С. 54-64. — Бібліогр.: 29 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
0372-6436 |
|
dc.identifier.other |
DOI: doi.org/10.15407/visn2017.03.054 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/122269 |
|
dc.description.abstract |
У статті викладено результати вивчення і впровадження в програми селекційно-генетичних досліджень нових генів і генетичних систем, що впливають на біохімічні, харчові і технологічні властивості зерна пшениці,
тритикале і ячменю з метою створення сортів цих культур продовольчого та спеціального технологічного використання зерна. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The article presents results of researching new genes and genetic systems related to biochemical, nutritional, grain processing properties of wheat, triticale and barley aimed at special end-use varieties development. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Вісник НАН України |
|
dc.subject |
Статті та огляди |
uk_UA |
dc.title |
Стратегія генетичного поліпшення зернових злаків з метою забезпечення продовольчої безпеки, лікувально-профілактичного харчування та потреб переробної промисловості |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Strategy of cereals genetic improvement aimed at food safety, health promotion and industry needs |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті