Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Fractal dimension and magnetic susceptibility of magnetically labelled biosorbent based on saccharomyces cerevisiae yeast

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Gorobets, S.V.
dc.contributor.author Gorobets, O.Yu.
dc.contributor.author Kovalyov, O.V.
dc.contributor.author Sopina, A.V.
dc.contributor.author Chyzh, Yu.M.
dc.contributor.author Cherepov, S.V.
dc.date.accessioned 2017-06-06T14:33:46Z
dc.date.available 2017-06-06T14:33:46Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Fractal dimension and magnetic susceptibility of magnetically labelled biosorbent based on saccharomyces cerevisiae yeast / S.V. Gorobets, O.Yu. Gorobets, O.V. Kovalyov, A.V. Sopina, Yu.M. Chyzh, S.V. Cherepov // Functional Materials. — 2015. — Т. 22, № 2. — С. 193-198. — Бібліогр.: 19 назв. — англ. uk_UA
dc.identifier.issn 1027-5495
dc.identifier.other DOI: http://dx.doi.org/10.15407/fm22.02.193
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/119351
dc.description.abstract The magnetic susceptibility and fractal dimension of the modified magnetically labelled biosorbent based on Saccharomyces cerevisiae yeast, obtained by magnetohydrodynamic method of mixing the yeast suspension with nano-magnetite particles, were studied. It was established that the surface structure and stability of magnetic susceptibility of magnetically labelled biosorbent change with the change of its fractal dimension. uk_UA
dc.language.iso en uk_UA
dc.publisher НТК «Інститут монокристалів» НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Functional Materials
dc.subject Characterization and properties uk_UA
dc.title Fractal dimension and magnetic susceptibility of magnetically labelled biosorbent based on saccharomyces cerevisiae yeast uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис