Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Авдєєва, Л.Ю.
dc.date.accessioned 2017-05-21T19:21:50Z
dc.date.available 2017-05-21T19:21:50Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості / Л.Ю. Авдєєва // Наука та інновації. — 2016. — Т. 12, № 4. — С. 12-17. — Бібліогр.: 10 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1815-2066
dc.identifier.other DOI: doi.org/10.15407/scin12.04.012
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/117294
dc.description.abstract Обґрунтовано доцільність використання принципу дискретно-імпульсного введення енергії для спрямованого управління процесом утворення ліпідних наноструктур і промислового виробництва функціональних матеріалів з ними для зниження енерговитрат і підвищення продуктивності процесів. Наведено приклад використання ліпідних наноструктур для підвищення ефективності нового виду харчування спеціального дієтичного призначення. uk_UA
dc.description.abstract Обоснована целесообразность использования принципа дискретно-импульсного введения энергии для направленного управления процессом образования липидных наноструктур и промышленного производства функциональных материалов с ними для снижения энергозатрат и повышения производительности процессов. Приведен пример использования липидных наноструктур для повышения эффективности нового вида питания специального диетического назначения. uk_UA
dc.description.abstract The expediency of using the principle of discrete-pulse energy input in directional control of lipid nanostructures’ formation and industrial production of functional materials with them in order to reduce energy consumption and increase process productivity is grounded. The example of using lipid nanostructures for improving a new type of food for special dietary purpose is presented. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Наука та інновації
dc.subject Наукові основи інноваційної діяльності uk_UA
dc.title Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості uk_UA
dc.title.alternative Реализация принципа дискретно-импульсного введения энергии при создании нанотехнологий для пищевой промышленности uk_UA
dc.title.alternative Implementation of the Principle of Discrete-pulse Energy Input to Creation of Nanotechnologies for Food Industry uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис