Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Крисанов, Д.Ф. |
|
dc.date.accessioned |
2010-08-20T13:53:20Z |
|
dc.date.available |
2010-08-20T13:53:20Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier.citation |
Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику / Д.Ф. Крисанов // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 1. — С. 249-261. — Бібліогр.: 10 назв. — укp. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1818-5517 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/11502 |
|
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України |
uk_UA |
dc.title |
Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
338.439.4 |
|
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті