Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Лявинець, Г.М. |
|
dc.contributor.author |
Гавриш, А.В. |
|
dc.contributor.author |
Нєміріч, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Арсеньєва, Л.Ю. |
|
dc.date.accessioned |
2017-03-16T15:01:57Z |
|
dc.date.available |
2017-03-16T15:01:57Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.citation |
Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності / Г.М. Лявинець, А.В. Гавриш, О.В. Нєміріч, Л.Ю. Арсеньєва // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 6. — С. 15-19. — Бібліогр.: 10 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1815-2066 |
|
dc.identifier.other |
DOI: doi.org/10.15407/scin9.06.015 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114775 |
|
dc.description.abstract |
Описано сучасний стан технологій соусів емульсійного типу з використанням сировини рослинного походження.
Науково обґрунтовано та теоретично підтверджено технологію соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності. Розроблено принципову функціональну схему технологічного процесу виробництва інноваційного продукту. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Описано современное состояние технологий соусов
эмульсионного типа с использованием сырья растительного происхождения. Научно обоснована и теоретически подтверждена технология соусов эмульсионного типа повышенной пищевой ценности. Разработана принципиальная функциональная схема технологического процесса производства инновационного продукта. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Indicated the current state of technology sauces emulsion
type using raw materials of vegetable origin. Scientifically
substantiated and confirmed theoretically technology sauces
emulsion type of high nutritional value. Have developed a
functional diagram of the production process of an innovative
product. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Наука та інновації |
|
dc.subject |
Наукові основи інноваційної діяльності |
uk_UA |
dc.title |
Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Технология соусов эмульсионного типа повышенной пищевой ценности |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Technology of Emulsion-Type Sauces of Higher Nutritional Value |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті