Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Лявинець, Г.М.
dc.contributor.author Гавриш, А.В.
dc.contributor.author Нєміріч, О.В.
dc.contributor.author Арсеньєва, Л.Ю.
dc.date.accessioned 2017-03-16T15:01:57Z
dc.date.available 2017-03-16T15:01:57Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності / Г.М. Лявинець, А.В. Гавриш, О.В. Нєміріч, Л.Ю. Арсеньєва // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 6. — С. 15-19. — Бібліогр.: 10 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1815-2066
dc.identifier.other DOI: doi.org/10.15407/scin9.06.015
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114775
dc.description.abstract Описано сучасний стан технологій соусів емульсійного типу з використанням сировини рослинного походження. Науково обґрунтовано та теоретично підтверджено технологію соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності. Розроблено принципову функціональну схему технологічного процесу виробництва інноваційного продукту. uk_UA
dc.description.abstract Описано современное состояние технологий соусов эмульсионного типа с использованием сырья растительного происхождения. Научно обоснована и теоретически подтверждена технология соусов эмульсионного типа повышенной пищевой ценности. Разработана принципиальная функциональная схема технологического процесса производства инновационного продукта. uk_UA
dc.description.abstract Indicated the current state of technology sauces emulsion type using raw materials of vegetable origin. Scientifically substantiated and confirmed theoretically technology sauces emulsion type of high nutritional value. Have developed a functional diagram of the production process of an innovative product. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Наука та інновації
dc.subject Наукові основи інноваційної діяльності uk_UA
dc.title Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності uk_UA
dc.title.alternative Технология соусов эмульсионного типа повышенной пищевой ценности uk_UA
dc.title.alternative Technology of Emulsion-Type Sauces of Higher Nutritional Value uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис