Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Поліщук, Г.Є.
dc.contributor.author Мартич, В.В.
dc.contributor.author Грабовська, О.В.
dc.contributor.author Ковалевська, Є.І.
dc.date.accessioned 2017-03-04T12:59:51Z
dc.date.available 2017-03-04T12:59:51Z
dc.date.issued 2012
dc.date.submitted 2012
dc.identifier.citation Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива / Г.Є. Поліщук, В.В. Мартич, О.В. Грабовська, Є.І. Ковалевська // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 45-50. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1815-2066
dc.identifier.other DOI: doi.org/10.15407/scin8.04.045
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114233
dc.description.abstract Досліджено основні реологічні характеристики суспензій зародків пшениці для формування і стабілізації структури морозива з комбінованим складом сировини. Доведено технологічну ефективність застосованого зернового компонента порівняно з пшеничним борошном як класичним стабілізатором рослинного походження. uk_UA
dc.description.abstract Исследованы основные реологические характеристики суспензий зародышей пшеницы для формирования и стабилизации структуры мороженого с комбинированным составом сырья. Подтверждена технологическая эффективность применяемого зернового компонента по сравнению с пшеничной мукой как классическим стабилизатором растительного происхождения. uk_UA
dc.description.abstract The basic rheological characteristics of wheat germ suspensions for the formation and stabilization of ice cream structure with a combined raw material composition are studied. Technological effectiveness of the grain component compared with wheat flour as a classical plant stabilizer is proven. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України uk_UA
dc.relation.ispartof Наука та інновації
dc.subject Наукові основи інноваційної діяльності uk_UA
dc.title Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива uk_UA
dc.title.alternative Исследование отдельных реологических характеристик гидратированных зародышей пшеницы как стабилизаторов структуры мороженого uk_UA
dc.title.alternative Study of Individual Reological Characteristics of Hydrated Wheat Germ as Ice Cream Structure Stabilizers uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис