Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Перегляд Наука та інновації, 2013, № 6 за темою "Наукові основи інноваційної діяльності"

Репозиторій DSpace/Manakin

Перегляд Наука та інновації, 2013, № 6 за темою "Наукові основи інноваційної діяльності"

Сортувати за: Порядок: Результатів:

  • Лявинець, Г.М.; Гавриш, А.В.; Нєміріч, О.В.; Арсеньєва, Л.Ю. (Наука та інновації, 2013)
    Описано сучасний стан технологій соусів емульсійного типу з використанням сировини рослинного походження. Науково обґрунтовано та теоретично підтверджено технологію соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності. ...

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис