Показати простий запис статті
dc.contributor.author |
Захарчин, Г.М. |
|
dc.date.accessioned |
2016-10-25T16:21:19Z |
|
dc.date.available |
2016-10-25T16:21:19Z |
|
dc.date.issued |
2007 |
|
dc.identifier.citation |
Організаційна культура як мотиваційний фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства / Г.М. Захарчин // Культура народов Причерноморья. — 2007. — № 115, Т. 2. — С. 92-95. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
1562-0808 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/107780 |
|
dc.description.abstract |
Сегодня, в эпоху динамических изменений и существенной непредсказуемости и не прогнозируемости всех социально-экономических явлений, культура становится залогом конкурентоспособности предприятия, поскольку постоянный поиск нового и стремление к инновациям стимулируют адаптационные возможности предприятия, уменьшают сопротивление к нововведениям и их восприятию. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Сьогодні, в епоху динамічних змін і суттєвої непередбачуваності та не прогнозованості всіх соціально-економічних явищ, культура стає запорукою конкурентоспроможності підприємства, оскільки постійний пошук нового і прагнення до інновацій стимулюють адаптаційні можливості підприємства, зменшують опір до нововведень і їх сприйняття. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України |
uk_UA |
dc.relation.ispartof |
Культура народов Причерноморья |
|
dc.subject |
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ |
uk_UA |
dc.title |
Організаційна культура як мотиваційний фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.status |
published earlier |
uk_UA |
Файли у цій статті
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Показати простий запис статті