Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу

Репозиторій DSpace/Manakin

Показати простий запис статті

dc.contributor.author Лагодієнко, В.В.
dc.date.accessioned 2016-10-13T17:59:39Z
dc.date.available 2016-10-13T17:59:39Z
dc.date.issued 2007
dc.identifier.citation Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу / В.В. Лагодієнко // Культура народов Причерноморья. — 2007. — № 111. — С. 43-46. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. uk_UA
dc.identifier.issn 1562-0808
dc.identifier.uri http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/107112
dc.description.abstract Цель данной статьи – обосновать особенности стратегического управления ассортиментом и качеством товаров в системе менеджмента предприятий потребительской кооперации Украины. uk_UA
dc.description.abstract Мета даної статті – обґрунтувати особливості стратегічного управління асортиментом та якістю товарів в системі менеджменту підприємств споживчої кооперації України. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України uk_UA
dc.relation.ispartof Культура народов Причерноморья
dc.subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ uk_UA
dc.title Особливості формування і функціонування ринку продовольства та оцінка його потенціалу uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Файли у цій статті

Ця стаття з'являється у наступних колекціях

Показати простий запис статті

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис