Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Исследование влияния режимов замораживания и конечных температур хранения на белки сыворотки кордовой крови
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Хімічні та біологічні науки
→
Відділення біохімії, фізіології та молекулярної біології
→
Проблемы криобиологии и криомедицины
→
Проблемы криобиологии, 2008 (том 18)
→
Проблемы криобиологии, 2008, № 2
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Исследование влияния режимов замораживания и конечных температур хранения на белки сыворотки кордовой крови
Нардид, Э.О.
;
Розанова, Е.Д.
;
Зинченко, А.В.
;
Цымбал, Л.В.
;
Нардид, О.А.
;
Науменко, Е.И.
Інші назви:
Temperatures on Cord Blood Serum Proteins
Тема:
Cтендовые доклады
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68978
Посилання:
Исследование влияния режимов замораживания и конечных температур хранения на белки сыворотки кордовой крови / Э.О. Нардид, Е.Д. Розанова, А.В. Зинченко, Л.В. Цымбал, О.А. Нардид, Е.И. Науменко // Проблемы криобиологии. — 2008. — Т. 18, № 2. — С. 229. — рос., англ.
Дата:
2008
Переглядів:
766
Завантажень:
408
Исследование влияния режимов замораживания и конечных температур хранения на белки сыворотки кордовой крови
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
70-Nardid.pdf
Розмір:
147.2Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Проблемы криобиологии, 2008, № 2
[106]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація