Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Апипродукты – естественный источник аминокислот-детоксикантов
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Хімічні та біологічні науки
→
Відділення біохімії, фізіології та молекулярної біології
→
Проблемы криобиологии и криомедицины
→
Проблемы криобиологии, 2012 (том 22)
→
Проблемы криобиологии, 2012, № 3
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Апипродукты – естественный источник аминокислот-детоксикантов
Фурдуй, В.Ф.
;
Гараева, С.Н.
;
Мантоптин, А.И.
;
Редкозубова, Г.В.
;
Постолати, Г.В.
;
Мереуцэ, И.Г.
Інші назви:
Apiproducts as Natural Source of Amino Acids-Detoxifiers
Тема:
Стендовые доклады
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68627
Посилання:
Апипродукты – естественный источник аминокислот-детоксикантов / В.Ф. Фурдуй, С.Н. Гараева, А.И. Мантоптин, Г.В. Редкозубова, Г.В. Постолати, И.Г. Мереуцэ // Проблемы криобиологии. — 2012. — Т. 22, № 3. — С. 337. — рос., англ.
Дата:
2012
Переглядів:
765
Завантажень:
721
Апипродукты – естественный источник аминокислот-детоксикантов
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
105-Furduj.pdf
Розмір:
231.3Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Проблемы криобиологии, 2012, № 3
[155]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація