Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Стратегія ціноутворення на конкурентному регіональному ринку м’ясопродуктів
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Видання регіональних наукових центрів
→
Кримський науковий центр
→
Культура народов Причерноморья
→
Культура народов Причерноморья, 2011
→
Культура народов Причерноморья, 2011, № 218
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Стратегія ціноутворення на конкурентному регіональному ринку м’ясопродуктів
Первухіна, О.М.
Тема:
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
УДК:
338.43
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/65324
Посилання:
Стратегія ціноутворення на конкурентному регіональному ринку м’ясопродуктів / O.M. Первухіна // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 218. — С. 7-10. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.
Дата:
2011
Переглядів:
705
Завантажень:
1162
Стратегія ціноутворення на конкурентному регіональному ринку м’ясопродуктів
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
01-Pervykhina.pdf
Розмір:
319.7Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Культура народов Причерноморья, 2011, № 218
[61]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація