Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Організаційні підходи до управління капіталом акціонерних підприємств виноробної галузі
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Суспільні та гуманітарні науки
→
Відділення економіки
→
Економіка харчової промисловості
→
Економіка харчової промисловості, 2009
→
Економіка харчової промисловості, 2009, № 3
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Організаційні підходи до управління капіталом акціонерних підприємств виноробної галузі
Козаченко, Л.А.
Тема:
Фінансово-кредитні відносини
УДК:
658:152:663.25.013
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19473
Посилання:
Організаційні підходи до управління капіталом акціонерних підприємств виноробної галузі / Л.А. Козаченко // Економіка харчової промисловості. — 2009. — № 3. — С. 19-23. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
Дата:
2009
Переглядів:
1217
Завантажень:
1199
Організаційні підходи до управління капіталом акціонерних підприємств виноробної галузі
Анотація:
Розглянуто особливості та запропонована модель управління капіталом виноробних підприємств акціонерної форми господарювання.
In the article the characteristics and model of wine making corporate enterprises capital management are considered.
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
05-Kozachenko.pdf
Розмір:
202.6Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Економіка харчової промисловості, 2009, № 3
[12]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація