Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Влияние криоконсервирования на свойства компонентов кордовой крови
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Хімічні та біологічні науки
→
Відділення біохімії, фізіології та молекулярної біології
→
Проблемы криобиологии и криомедицины
→
Проблемы криобиологии, 2005 (том 15)
→
Проблемы криобиологии, 2005, № 4
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Влияние криоконсервирования на свойства компонентов кордовой крови
Бровко, Е.В.
;
Желтякова, И.А.
;
Цуцаева, А.А.
;
Онасенко, Е.С.
Інші назви:
Cryopreservation Effect on Properties of Cord Blood Components
Тема:
Криобиологическое оборудование
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138527
Посилання:
Влияние криоконсервирования на свойства компонентов кордовой крови / Е.В. Бровко, И.А. Желтякова, А.А. Цуцаева, Е.С. Онасенко // Проблемы криобиологии. — 2005. — Т. 15, № 4. — С. 730–731. — рос., англ.
Дата:
2005
Переглядів:
539
Завантажень:
195
Влияние криоконсервирования на свойства компонентов кордовой крови
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
27-Brovko.pdf
Розмір:
265.0Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Проблемы криобиологии, 2005, № 4
[47]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація