Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України
Наука як фактор інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі України
Репозиторій DSpace/Manakin
Вхід
|
Допомога
Статистика
Домашня сторінка
→
Суспільні та гуманітарні науки
→
Відділення економіки
→
Продуктивні сили і регіональна економіка
→
Продуктивні сили і регіональна економіка, 2008
→
Продуктивні сили і регіональна економіка, 2008, частина 1
→
Переглянути статтю
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Наука як фактор інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі України
Дзюба, О.М.
УДК:
664.6:001.895
URI:
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/11575
Посилання:
Наука як фактор інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі України / О.М. Дзюба // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 1. — С. 214-217. — Бібліогр.: 4 назв. — укp.
Дата:
2008
Переглядів:
867
Завантажень:
667
Наука як фактор інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі України
Показати повний запис статті
Файли у цій статті
Name:
34-Dzyuba.pdf
Розмір:
158.3Кб
Формат:
PDF
Перегляд/
Відкрити
Ця стаття з'являється у наступних колекціях
Продуктивні сили і регіональна економіка, 2008, частина 1
[48]
Пошук
Пошук
Ця колекція
Розширений пошук
Перегляд
Вся бібліотека
Розділи і Колекції
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Колекція
За датою випуску
Автори
Назви
Теми
Мій обліковий запис
Логін
Реєстрація