Наукова електронна бібліотека
періодичних видань НАН України

Перегляд Археологія, 2012, № 3 за темою "Хроніка"

Репозиторій DSpace/Manakin

Перегляд Археологія, 2012, № 3 за темою "Хроніка"

Сортувати за: Порядок: Результатів:

  • Буйських, С.Б. (Археологія, 2012)
    Історико-краєзнавчий музей м. Винники під Львовом — один із наймолодших в Україні, він ровесник нашої незалежності. Музей створений у 1991 р., а постійну експозицію відкрито в 1994 р.
  • Моця, О.П.; Колибенко, О.В. (Археологія, 2012)
    26 жовтня цього року виповнюється 75 років від дня народження Олега Васильовича Сухобокова — відомого археолога-славіста, дослідника слов’янської та давньоруської історії, доктора історичних наук. Хоч Олега Васильовича вже ...
  • Томашевський, А.П. (Археологія, 2012)
    21 листопада цього року виповнилося 90 років від дня народження Михайла Петровича Кучери — доктора історичних наук, відомого фахівця з давньоруської та середньовічної археології та історії.
  • Ключко, Ю.М.; Пустовалов, С.Ж. (Археологія, 2012)
    5 січня 2012 р. виповнилося 60 років від дня народження завідувача кафедри історії України та музеєзнавства Київського національного університету культури і мистецтв професора Сергія Яковича Ольговського.
  • Буйських, С.Б. (Археологія, 2012)
    У 2011 р. на півдні нашої країни відбулося чимало цікавих і представницьких наукових форумів з археологічної проблематики. Про них йдеться у цій статті.
  • Автор відсутній (Археологія, 2012)
    Вітчизняна наука понесла величезну втрату. 8 липня 2012 р., на 92-у році, пішов з життя знаний український вчений, один із відомих археологів Східної Європи, патріарх української лівобережної школи археології, видатний ...

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

Мій обліковий запис